Best Healthy lunch recipe, easy and quick Tomato Rasam cooking explanation given in this video. இந்த வீடியோவில் ஆரோக்கியமான தக்காளி ரசம் செய்முறை விளக்கம் காண்பிக்கப்பட்டுள்ளது.

How to Cook Tomato Rasam – தக்காளி ரசம் செய்முறை விளக்கம்
Description
Best Healthy lunch recipe, easy and quick Tomato Rasam cooking explanation given in this video. Tomato rasam aka Thakkali Rasam in Tamil, one of the popular South Indian dish used over rice, which helps for digestion. Our recipe is kinda quick cooking method, just in 10 mins cooking time.
இந்த வீடியோவில் ஆரோக்கியமான தக்காளி ரசம் செய்முறை விளக்கம் காண்பிக்கப்பட்டுள்ளது. செய்முறையை பின்பற்றி, நீங்கள் உங்கள் தேவைக்கேற்ப பொருட்களின் அளவுகளை சேர்த்துக்கொள்ளலாம்.
Ingredients
Preparations
-
Things to do before cooking Thakkali Rasam
Wash Tomatoes and Curry leave and slice as per your wish. Just one red chill with seeds is more than enough. Don't forget to smash Garlic.
-
Grind up the ingredients
Once preparation is done, we need to grind up all our ingredients with the help of a mixer. Don't add water since we are using Tomatoes in it.
-
Cooking Thakkali Rasom
With the grind up ingredients, we can now preheat the vessels with cooking oil and start cooking as explained in the video.
Nutrition Facts
Servings 4
- Amount Per Serving
- Calories 180kcal
- % Daily Value *
- Total Fat 8.99g14%
- Saturated Fat 4g20%
- Trans Fat 14g
- Sodium 58mg3%
- Potassium 1070mg31%
- Total Carbohydrate 24g8%
- Dietary Fiber 5g20%
- Sugars 6.99g
- Protein 7g15%
- Vitamin C 131 mg
- Calcium 285 mg
- Iron 10.5 mg
* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your daily value may be higher or lower depending on your calorie needs.